Over Ons

"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Je kent het wel, zoals iedere organisatie zijn ook wij voorzichtig gestart met een idee, dat langzaam meer vorm kreeg. Met de kennis en expertise die Gilliano al verworven had en het enthousiasme van Daniëlle hebben we aan dat idee een gevolg gegeven. En zo werd in september 2015 de dansschool "Dance My Way" opgericht. We zijn begonnen met het geven van de stijlen Kizomba en Bachata en al snel kwam daar ook Salsa en Zouk bij. 

Naast onze lessen werden we steeds vaker en verder uitgenodigd voor het geven van workshops op diverse locaties. Van Vlissingen tot Antwerpen en van Hulst tot Genk kwamen we in contact met allerlei enthousiaste dansers. 
Zo groeiden we langzaam uit tot een steeds grotere dansschool, waardoor we ook begonnen met het zelf organiseren van bootcamps.

Vanuit het idee: "Waar oefen je wat je in de les geleerd hebt?", zijn we beginnen nadenken over het organiseren van onze eigen feesten. Ook hierin zien we intussen een mooie evolutie. En daar zijn we tot op de dag van vandaag zeer trots op!

Nieuwsgierig geworden naar onze evenementen? Kijk gerust verder op onze website om te weten te komen, waar ons volgende feest plaatsvindt, waar de nieuwe lessenreeksen doorgaan of wanneer je een bootcamp of workshop bij ons kan komen volgen. 

Wellicht komen we elkaar gauw op de dansvloer (weer) tegen!

~ Never miss a chance to dance ~

 Gilliano, Daniëlle, Natasja, Nicole & Sofie 
Print article