Het Team


Dance is the hidden language of the soul ― Martha Graham

Hallo iedereen, mijn naam is Giliano  en ik ben de oprichter van de dansschool "Dance My Way"
Dansen zelf doe ik al van kinds af aan. Ik begon op jonge leeftijd met verschillende dansstijlen zoals Breakdance, Hiphop, Dancehall, R'nb, en daarna Latin met de stijlen Salsa, Bachata, Zouk, Kizomba, enz.

Dansen is mijn passie, welke ik graag doorgeef zodat anderen ook die passie kunnen beleven. Natuurlijk doe je zoiets niet alleen en gelukkig waren daar Daniëlle, Natasja, Nicole en Sofie om mij hierin te ondersteunen. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

Wij hopen jullie zoveel en zolang mogelijk van dienst te kunnen zijn door het verzorgen van lessen, workshops en feesten. Mijn doel is een zo groot mogelijk aanbod van dansmogelijkheden te creëren voor jullie, want dansen is plezier hebben.


I dance because, there’s no greater feeling in the world than moving to a piece of Music and letting the rest of the world disappear.

Ik ben Daniëlle Steijaert en ben in het dagelijks leven werkzaam als leerkracht op een basisschool. Al van jongs af aan zijn dansen en ik onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Twintig jaar geleden begon ik als klein meisje met het volgen van lessen ‘algemeen dansante vorming’. Daarna heb ik vier jaar klassiek ballet gevolgd. Vervolgens ben ik overgestapt op jazz ballet en zo ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij de voorstellingsgroep onder leiding van Anita Bekers. Met deze groep hebben we al veel optredens in de omgeving gedaan. Die momenten in de donkere coulissen vlak voor je op moet, de haastverkledingen tussen twee dansen in en de diverse artiesten die je achter de schermen ontmoet vormen mooie herinneringen.

Toen ik twee jaar geleden voor het eerst kennismaakte met Zouk en Kizomba had ik nooit gedacht dat ik het dansen met een partner ooit zo leuk zou gaan vinden. De uitdaging om de ander zo goed mogelijk aan te voelen en om zo van een dans één geheel te maken ga ik hierbij graag aan.

Dansen geeft mij een stukje vrijheid, een kleine ontsnapping aan de dagelijkse dingen, waardoor het veel meer is dan een bezigheid. In je dans doen wat goed voelt voor jou, is naar mijn idee het belangrijkste wat er is. Je bent op je sterkst als je dicht bij jezelf blijft.

I Dance My Way. Doe jij dat ook en doe je met ons mee?


- There are shortcuts to happiness and dancing is one of them -

Mijn naam is Sofie en mijn passie is dansen. Gedurende mijn jeugd probeerde ik een hele reeks dansstijlen van Hiphop tot Afrikaanse dans.

Toen ik later in 2013 een halfjaar stage liep in Suriname, kwam ik voor het eerst in aanraking met Latin dans. Ik was meteen verkocht en startte ook daar mijn eerste lessen Salsa, Bachata en Kizomba, vanaf dat moment is dansen meer geworden dan een hobby.

Een happy Latin lifestyle waarin mijn wekker het laatste nieuwe Bachata liedje is en een avondje discotheek vervangen wordt door een weekend Kizombafestival.

Hopelijk zien we elkaar snel op de dansvloer! 

Great dancers are not great because of their technique. They are great because of their passion.

Ik ben Natasja en ben in het dagelijkse leven begeleidster in een woonvoorziening voor verstandelijk beperkte mensen.

In 2013 kwam ik voor het eerst in aanraking met dansen. Ik werd meegesleurd naar een Zouk workshop in Groede. Ik dacht: Dansen?! Dat kan ik niet hoor! 1 workshop en dan stop ik er weer mee!. Tijdens deze workshop is dan toch mijn dansverslaving begonnen.

Ik ging iedere week naar de les in Groede (later in Breskens), nam privelessen en ging naar zoveel mogelijk feestjes. Amsterdam, Breda, Rotterdam, Leiden, Antwerpen... Overal was ik te vinden.

Een aantal jaar geleden startte Gilliano met danslessen in Oostburg. Ik heb toen Kizomba en later Bachata lessen in Terneuzen gevolgd. Ook erg leuk, maar mijn liefde voor Zouk zal altijd op nummer 1 staan.


Follow your heart , it knows the way to dance...

Hallo, mijn naam is Nicole en ik ben op gewone werkdagen werkzaam als Paraveterinair. Daarnaast is dansen een van mijn grootste passies, waarmee ik ben begonnen op mijn 8ste.

Eerst een jaar klassiek ballet, daarna verder met jazzballet en dat heb ik 11 jaar met veel plezier gedaan. Enige tijd daarna heb ik de Salsa ontdekt, waar ik ook de beginnende Salsa danser Gilliano tegenkwam. We hebben toen vrij intensief 3 jaar samen Salsa gedanst, totdat we in aanraking kwamen met Zouk.

Voor mij is er niets zoals Zouk, het is de meest vloeiende sensuele partnerdans die er is. De oorsprong is Braziliaans, maar het wordt gedanst over de hele wereld. We hebben zo’n 3 jaar samen Zouk lessen gevolgd en getraind, maar daarna liepen de interesses uiteen. Gilliano heeft zich o.a. toegelegd op Kizomba en ik ben voornamelijk verder gegaan met Zouk. Zelf probeer ik nog steeds verder te groeien en ontwikkelen. Ik volg regelmatig workshops, bootcamps en af en toe een privé-les. Daarnaast probeer ik een paar congressen per jaar te doen in binnen en buitenland.

Naast Zouk en Salsa vind ik Kizomba en Bachata Sensual ook erg leuk om te doen. Inmiddels zijn we behoorlijk wat dansjaren verder en ben ik gevraagd om het dansteam van Dance My Way te versterken. Op de locatie in Breskens verzorgde ik mede de lessen Salsa en Zouk en hoop ik meer mensen dezelfde liefde, passie en (gezonde) dansverslaving bij te brengen die ik ook heb.

Liefs en tot dans!
Print article